kylayhdistysheader.jpgtapahtumatheader.jpgpalauteheader.jpgtalkootheader.jpgetusivuheader.jpgyhteystiedotheader.jpghistoriaheader.jpgmonitoimitaloheader.jpglinkitheader.jpg
Nyt on kaikilla Herrakuntalaisilla mahdollisuus päästä veneilemään Kotojärvelle, kun kyläyhdistykselle lahjoitettu vene on saatu vesille. Kyläläiset voivat lainata venettä ja lähteä veneretkelle Kotojärven kaakkoisrannalta. Google Mapsissa osoite on suunnilleen Kotojärventie 104.
Rantaan pääsee Kotojärven "takana" kulkevalta tieltä (Katajatie - joka muuttuu Kotojärventieksi). Risteyksessä ei ole kylttejä, katso sijainti kartalta! Tien lähtiessä laskemaan alas järvelle, käännytään vasemmalle polulle. Reitti veneelle on merkitty puihin kiinnitetyin punaisin nauhoin. Vene ei ole lukossa. Airot löytyvät veneen alta. Vene säilytetään alassuin, niin että se ei kerää vettä.
Venepaikalle pääsee jalan ja polkupyörällä. Jos saavut autollla, huomioithan muut teiden käyttäjät niin, että mökeille pääsee kulkemaan.
Mikäli olet soutelun ja maisemien ihastelun lisäksi kiinnostunut mahdollisesta saaliista, Kotojärven osakaskunnan nettisivuilta löytyy lisätietoa kalastuslupien hankinnasta.
https://kotojarvenosakaskunta.wordpress.com/kalastus/
Muistetaan veneillä turvallisesti ja käyttää pelastusliivejä!
terv. Kyläyhdistys
 
 
 
Joomla templates by a4joomla